Forskningsaktuelt

Aktuelle forskningssaker

• 640farteinvalen Forskere vil gjøre Fartein Valens musikk mer tilgjengelig 18. sep. 2017 14:54

Det er vanskelig å være likegyldig til Fartein Valens musikk. Flere vil elske musikken hans, hvis de forstår hvem komponisten var og hva han ville, sier forskere.

• 640imk Nordic Media-studentene på studiebesøk til ledende medieinstitusjoner hos søta bror 15. sep. 2017 15:33

Oppbyggingen, sammensetningen - og ikke minst finansieringsmodellene til de nordiske medieinstitusjonen - skiller seg fra den øvrige verden. Denne uken fikk masterstudentene i Nordic Media programmet selv oppleve på kloss hold det de tidligere har lest og lært om det nordiske mediesystemet på et tredagers studiebesøk til Sveriges Radio, SVT, Dagens Nyheter og Stockholms universitet.

Forskningsarrangementer