Norske Historiedager 2014

HIFO Østlandet og historikerne ved Universitetet i Oslo har den glede å invitere til Norske historiedager 2014, som vil bli arrangert på Blindern i Georg Sverdrups hus, Universitetet i Oslo 20.-22. juni. Historiedagene har gjennom over tjue år utviklet seg til den største nasjonale møteplassen for faghistorikere.

Hovedtema i år er ”Grunnloven og det norske samfunnet” og ”Menneskerettigheter – visjoner og politikk.”

Universitetsbiblioteket Foto: Mahlum/wikimedia commons

Under historiedagene møtes lærere i skoleverket, historikere fra universiteter, høgskoler, arkivverk, bibliotek og museer, samt oppdragsforskere, forlag og presse.

Årets konferanse blir arrangert av HIFO i samarbeid med Institutt for arkeologi, konservering og historie (IAKH) ved UiO.

Norske Historiedager 2014 arrangeres med støtte fra Fritt Ord, Norges Forskningsråds  Grunnlovssatsing, Institutt for arkeologi, konservering og historie og Universitetet i Oslo.

Påmeldingsfrist er torsdag 5. juni 2014

Publisert 4. feb. 2014 19:10 - Sist endret 23. mai 2014 11:32