Karrierekurs for IFIKK-studenter

Bruk studietiden til å styrke dine jobbmuligheter. Karrieresenteret ved UiO tilbyr alle bachelorstudenter karrierekurs som skal lette overgangen fra studier til jobb.

Karrierekurs for bachelorstudenter

Ønsker du å skaffe deg relevant erfaring underveis i studiene, men er usikker på hvilke muligheter som finnes? Lurer du på hva slags jobber du kan få med utdannelsen du har begynt på? Alle bachelorstudenter på IFIKK får tilbud nå om å delta på et karrierekurs. Det settes opp to identiske kurs for IFIKK-studenter vårsemesteret 2018, 15. februar og 1. mars. Det er sterkt anbefalt du deltar på kurset, her kan du få nyttig informasjon!

Kursinnhold:

• Hvordan skaffe deg relevante erfaringer i løpet av studietiden
  • Hvilke framtidige jobbmuligheter har du med utdanningen din
  • Hvordan presentere deg for arbeidsgivere
  • Hvordan du kan styrke dine jobbmuligheter underveis i studietiden – selv om du ikke vet hva slags jobb du vil ha ennå

Kurset inneholder en kombinasjon av informasjon, oppgaver og diskusjon. Kursets varighet: 2 timer

Bindende påmelding via nettskjema

Publisert 22. jan. 2018 14:10 - Sist endret 22. jan. 2018 14:14