print logo

Kommende arrangementer

Tid og sted: 26. nov. 2014 - 28. nov. 2014, Eilert Sundts Hus, UiO

The conference aims to bring scholars and practitioners from different disciplines and institutions together, in order to exchange perspectives and expand scholarship on Sámi issues related to museums. Registration is required.

Tid og sted: 3. des. 2014 15:00 - 16:00, Seminarrom 3, P.A Munchs hus

Ni museologer har undersøkt gjøremål som finner sted i museer og sett på samspillet mellom praktisk og teoretisk arbeid. Åpent for alle.

Tid og sted: 4. des. 2014 12:15 - 13:15, Niels Treschows House 12th Floor

In his talk, Konrad Lawson will discuss two elements that should have made for a very different politics of retribution in China and South Korea.

Tid og sted: 12. des. 2014 09:15, Arne Næss' auditorium, Georg Morgenstiernes hus, Blindern

Cand.philol. Silje Opdahl Mathisen ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Etnisitetens estetikk. Visuelle fortellinger og forhandlinger i samiske museumsutstillinger