Hva skal jeg skrive om?

Det er ikke alltid lett å finne et tema man ønsker å skrive om. Under finner du noen ressurser som kanskje kan hjelpe deg på vei.

Se hva andre har skrevet masteroppgave om

Alle studenter ved UiO skal lagre masteroppgaven sin elektronisk i databasen Digitale utgivelser ved UiO (DUO), slik at den blir gjort tilgjengelig på nett. I DUO har du tilgang til andres masteroppgaver såvel som doktoravhandlinger, artikler, rapporter m.m., som er forfattet/publisert ved UiO.

Kanskje kan du finne ideer til din egen masteroppgave her?

Se hva andre har skrevet masteroppgave om ved IKOS

Vitenskapsbutikken

Hos Vitenskapsbutikken finner du temaer som ulike oppdragsgivere ønsker at masterstudenter skriver om. Vitenskapsbutikkens formål er å legge til rette for prosjektsamarbeid mellom masterstudenter og eksterne oppdragsgivere.

Forslag til temaer fra studieretningene

De ulike studieretningene ved instituttet har utarbeidet en oversikt over forslag til temaer for masteroppgaver. Siden gir et innblikk i noen av de mange temaene vi er opptatt av på instituttet og er ment som en inspirasjonskilde til utarbeiding av prosjektbeskrivelser.

Publisert 3. juni 2010 14:32 - Sist endret 4. okt. 2017 13:04