print logo

IT-tenester

IT-tjenester ved instituttet

Instituttet har ikkje eigne IT-tenester, se IT-tenester ved fakultetet og for UiO.

IT-tenester ved fakultetet

IT-tenester ved UiO

Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon for studentar og tilsatte ved fakultetet.

Aktuelt frå HF-IT

 

 • Endringer i Remote Desktop Connection 21. jun. 2015

  Fra og med 1. juli justeres måten man tilkobler sin UiO Windows-kontormaskin og Windowstjenere hjemmefra eller på reise. For de det gjelder kreves det visse endringer i tilkoblingsfilen.

 • Ny utskriftsløsning - Kortutskrift 12. mai. 2015

  UiO tar nå i bruk en ny utskriftsløsning. Løsningen innebærer noen forenklinger og fordeler over det eksisterende systemet.

  Løsningen er ett av flere tiltak som er initiert med basis i Grønt UiO-satsingen. Kortutskrift reduserer muligheten for feilutskrift og det antas at dette vil føre til lavere papirforbruk på UiO. I noen tilfeller tror vi også at det kan føre til bedre orden rundt skriverne. Hvis kortutskrift kombineres med dobbelsidig utskrift kan papirforbruket reduseres ytterligere. Standardvalget for utskrift til løsningen er derfor dobbelsidig utskrift.

 • Deling av kalender i Outlook 21. mar. 2014

  Standardinnstillingen for kalendre på UiO er at alle kalenderbrukere kan se når du er ledig eller opptatt. Dette er hensiktsmessig når man skal invitere til møter. Det kan også være nyttig å gi alle eller en mindre gruppe tilgang til å se hvilke møter du har i kalenderen.

Mer...