English version of this page

Masterkandidatmarkering

Hjertelig velkommen til kandidatmarkeringen for masterstudenter ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier våren 2018, arrangert av Studentutvalget!

Kandidatmarkeringen er feiringen for masterstudentene ved ILN som leverer oppgavene sine våren 2018 eller leverte høsten 2017. Til feiringen inviteres også veiledere og andre ansatte ved instituttet, samt kandidatenes familie og venner.

Markeringen blir i år som i fjor på Olympen i Grønlandsleiret 15, torsdag 7. juni fra 18.30. Vi skal være i selskapslokalet i 3. etasje, og på menyen står restaurantens deilige “Lompas 3-retter”.

Pris: 150,- (veiledere og andre ansatte ved ILN betaler ikke, men må melde seg på)

Påmeldingsfristen er torsdag 24. mai (men billettene kan bli utsolgt før den tid!).

For å garantere at alle kandidatene får plass, ser vi det nødvendig å begrense antall gjestebilletter til 3 billetter per kandidat.

Hvis du har noen spørsmål, kan du kontakte Studentutvalget på studentutvalg@iln.uio.no.

Gå til betaling (e-Pay)

Emneord: kandidatmarkering