Professor Joe Salmons: Transmission and persistence in sound change

Tekstlaboratoriet inviterer til gjesteforelesning med professor Joe Salmons fra University of Wisconsin-Madison fredag 16. september.

Joe Salmons er professor i tysk språkvitenskap ved University of Wisconsin-Madison. Han har utgitt en rekke bøker og vitenskapelig artikler, hovedsakelig om germanske språk, fonologi og språkhistorie. Han er i ferd med å avslutte The Cambridge History of the Germanic Languages (CUP), mens han nyeste utgitte bok kom i år: A History of German: What the past reveals about today's language (OUP). Han er redaktør i Diachronica: International Journal of Historical Linguistics og i redaksjonsrådet for en rekke tidsskrifter og bokserier, inkludert Current Issues in Linguistic Theory og Journal of Historical Linguistics.

Les mer om forelesningen

Publisert 6. sep. 2011 13:52 - Sist endret 7. sep. 2011 08:26