Kommende 5 dager

17 jan.
Tid og sted: 17. jan. 2018 10:15 - 14:00, 12th floor Niels Treschow Building (big meeting room at the end of the corridor)

Workshop for PhDs in all subject fields at ILOS and affiliated departments.

Flere kommende arrangementer

Poster
Tid og sted: 25. jan. 2018 18:00 - 20:00, PAM 3

Her samles vi for å diskutere et verk på portugisisk som studenter og andre interesserte har lest noen sider av på forhånd. (Tilgjengelig fra nettsiden.) Den som presenterer boka, forklarer hvorfor hun eller han valgte den, forteller hvorfor valgte de sidene det er snakk om, og sier ellers det om forfatteren og verket som hun eller han syns er mest interessant. Deretter kan alle deltakerne diskutere det som har blitt sagt, og si hva de selv syns osv. Alt foregår på portugisisk.

Use o endereço circulo-leitura@hf.uio.no para perguntas, ou inscreva-se se quiser participar regularmente.

Tid og sted: 31. jan. 2018 09:15 - 12:00, 12th floor Niels Treschow Building (big meeting room at the end of the corridor)

Guidelines - monograph or article-based thesis

Please sign up here by the end of 17 January

For those who sign up to present, the deadline for submitting texts is also 17 January. Please send your texts to Tina Skouen, who will circulate them among the participants: tina.skouen@ilos.uio.no

Note: We have a maximum of 4 Presenters for each seminar. Before you sign up, please check the current status. Usually, we need more people to register as Commentators - please volunteer!

Tid og sted: 6. feb. 2018 14:15 - 16:00, Undervisningsrom 2, Georg Sverdrups hus

Mellom motsetninger: Å oversette Orhan Pamuk.

Orhan Pamuk «turns contradictions into ways of being», skriver Erdağ Göknar, en av hans oversettere. I Pamuk-forskningen står hans lek med motsetningene mellom vest og øst, mellom ord og bilder, mellom fiksjon og virkelighet, religion og sekularisme i sentrum. Jeg er interessert i hvordan oversettelsen – lesningen av et verk gjennom oversettelse – av Orhan Pamuks Kırmızı Saçlı Kadın, Kvinnen med rødt hår, kan belyse disse motsetningene. Gjennom å ta for meg stil, Pamuks bruk av andre tekster, og av visuelle utrykk i Kvinnen med rødt hår, har jeg forsøkt, med oversettelsen som inngang, å komme nærmere en forståelse av Pamuks særegne prosjekt.

Tid og sted: 15. feb. 2018 16:00 - 20:00, ZEB building, "Salen" ground floor

How does your research matter? What's at stake in your project? Panel discussion with Professor Martin Puchner (Harvard) and special guests Kristina Leganger Iversen (UiO-ILN), Espen Grønlie (UiO-ILOS) and Wassim Rustom (University of Bergen).

For PhD fellows and supervisors in all subject areas at ILOS and affiliated departments. Q&A, drinks and mingling to follow.

Organizer: Tina Skouen

Tid og sted: 7. mars 2018 09:15 - 12:00, 12th floor Niels Treschow Building (big meeting room at the end of the corridor)

Guidelines - monograph or article-based thesis

The sign-up link will be available soon!