Sarah Salameh

I permisjon
Bilde av Sarah Salameh
English version of this page
Rom NT 803
Brukernavn
Besøksadresse Niels Henrik Abels vei 36 Niels Treschow hus 8. etasje rom 803

PERMISJON t.o.m. 31.12.2018. 

 

Arbeidsområder

Studieadministrasjon og eksamen

Har du spørsmål om studietilbudet til ILOS, opptak, søknadsfrister, timeplaner o.l.? Du finner mye informasjon på nettsidene våre.

Har du fortsatt spørsmål og er usikker på hvem du skal kontakte? Ta en titt på vår kontaktveileder.

Ekspedisjon

Herunder bl.a. innkjøp (rekvisita og servering ved studentrelaterte arrangementer), utdeling av nøkler til nyansatte og en av flere ved instituttet som har autorisasjon til å be Vaktsentralen om tilgangsendringer på student- og tilsattkort og kortlesere.

Har du driftsrelaterte spørsmål? Er f.eks. doen tett, virker ikke vaskemaskinen/lyset/håndvasken i din etasje eller trekker det fra vinduet på kontoret ditt? Send inn din henvendelse via Eiendomstjenester sitt nettskjema. Hvis saken ikke løses etter dette, kan du komme til meg, så vurderer jeg om og hvordan dette eventuelt kan følges opp videre.

Trenger du IT- eller AV-hjelp? Har f.eks. datamaskinen din tatt kvelden, fungerer ikke utstyret på møte- eller undervisningsrommet du bruker, trenger du bestemte programmer til forskningsprosjektet ditt eller får du rett og slett ikke til å legge inn autosvar i Outlook? Ring eller send epost til Houston, USITs kundemottak for IT-tjenestene, eller kontakt Orakel, som er kontaktpunkt for IT- og Av-tjenester for ansatte og studenter ved HF.

Lurer du på hvordan du bruker printerne ved UiO? Se IT-tjenestens veiledninger på nett.

Andre printerproblemer? Er multifunksjonsmaskinen (print, scan og kopi) i din etasje ute av drift eller er det tomt for toner på enten en multifunksjonsmaskin eller en HP-printer og du er usikker på hvordan du bytter det selv? Send en epost til henvendelser@ilos.uio.no.

Er HP-printeren i 6. etasje i Niels Treschows hus ute av drift? Send epost til IT-tjenesten ved HF: orakel@hf.uio.no

 

Bakgrunn

Bachelor i utviklingsstudier og master i sosialantropologi ved UiO. Tidligere frilanser, forfatter, museumsguide og forlagsmenneske.

Emneord: Innkjøp, Studieadministrasjon, Eksamen, Ekspedisjon
Publisert 3. feb. 2017 08:38 - Sist endret 4. apr. 2018 16:00