Forskningsaktuelt

Aktuelle forskningssaker

Forskningsarrangementer

• rekdalmüller Disputas: Digitale utforskninger av sjanger og teknologi 19. jan. 2018 12:15

Cand.philol. Kjartan Rekdal Müller ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Ting, steder, mennesker og historier - Digitale utforskninger av guidesjangeren

• image Michael Marder on The Art of the Plants (Themselves) 19. jan. 2018 15:15

In this lecture, Michael Marder, Ikerbasque Research Professor of Philosophy at the University of the Basque Country, will discuss the art and aesthetics of plant life. The lecture is open for everyone, and will be followed by an informal reception.

• Informasjonsmøte om utveksling (BA/MA) og internasjonalt prosjektsemester (MA) 29. jan. 2018 12:15

Alle bør reise, eller vurdere å reise, på utveksling. Et semester i utlandet vil ikke bare gi deg nye impulser, internasjonal erfaring og et internasjonalt nettverk, men det byr også på innsikt i nye kulturer, en kunnskapsutveksling du nødvendigvis ikke vil få på Blindern. Det vil i tillegg gi deg ettertraktet kompetanse som arbeidsgivere ser etter.

• Medieestetisk arbeidsseminar 2. feb. 2018 13:15

I. Synne Tollerud Bull presenterer eget arbeid.

II. Karin Kukkonen introduserer tekst.

• aron Aron Vinegar on Barthes' Tendencies 2. feb. 2018 15:00

In this lecture, Aron Vinegar, professor at the Dept. of Philosophy, Classics, History of Art and Ideas, will explore the question of "holding forth" that emerged in Roland Barthes' late lecture courses at the Collège de France (1977-80)

• Informasjonsmøte om masterprogrammer ved IMK 1. mars 2018 12:15

Er du interessert i å ta master ved Institutt for medier og kommunikasjon? Vi arrangerer et infomøte om våre masterprogrammer torsdag 1. mars kl. 12.15. Hold av datoen.

• Medieestetisk arbeidsseminar 2. mars 2018 13:15

I. Liv Hausken presenterer eget arbeid

• Medieestetisk arbeidsseminar 6. apr. 2018 13:15

I. Steffen Kruger presenterer eget arbeid

• Medieestetisk arbeidsseminar 4. mai 2018 13:15

I. Ellef Prestsæter presenterer eget arbeid

• medier-religion CoMRel concluding conference 31. mai 2018 12:30

The concluding conference of the CoMRel project takes place 31 May 2018 from 12:30-16:00 in the House of Literature in Oslo. The conference aims at the general public as well as stakeholders and researchers interested in issues on media and religion in societal conflicts.

• Medieestetisk arbeidsseminar 1. juni 2018 13:15

I. Kjetil Rødje presenterer eget arbeid