Vi holder deg oppdatert!

IMK holder deg oppdatert om studierelaterte, faglige og sosiale arrangementer gjennom et regelmessig nyhetsbrev.

Føler du noen ganger at det er altfor mange eposter i innboksen?

IMK vil gjerne gi deg informasjon som gjør at du trives med studiene - og livet rundt studiene. Men vi vil også spare deg for altfor mange eposter.

Derfor samler vi opp det viktigste du må huske på som student ved IMK i ett nyhetsbrev som sendes til alle studentene ved IMK cirka annenhver uke. Nyhetsbrevene skreddersys etter studienivå (bachelor, master).

Du har selv ansvar for å følge med frister for påmeldinger og eksamener, men vi minner deg gjerne om viktige frister i dette nyhetsbrevet, samt sender informasjon om kommende faglige og sosiale arrangementer, aktuelle jobbutlysninger og stipender - med andre ord, relevante nyheter for deg som student ved IMK.

Følg med!

Publisert 18. juli 2018 14:58 - Sist endret 18. juli 2018 15:00