Ny IMV-reklamevideo

Det nærmer seg årets studiesøknadsfrist, og jeg er stolt av å kunne vise frem instituttets nye reklamevideo:

Videoen er laget av Camilla Smaadal, som også står bak videopresentasjonene av instituttets forskere. Målet med videoen er å nå ut bredt, slik at flest mulig potensielle søkere får vite om det spennende studietilbudet vi har her ved IMV.

Det er flott å endelig kunne pensjonere vår gamle reklamevideo, som jeg selv var med å lage for ganske mange år siden. Den nye videoen ser ikke bare mer moderne ut, men viser også frem de mange, nye studioene og lab’ene som har blitt bygget ved IMV de siste årene. Og jeg er også glad for at flere av de ansatte er med på bildene, det er jo tross alt de som er kjernen i vår utdanningsvirksomhet.

Emneord: Formidling, reklame, video Av Alexander Refsum Jensenius
Publisert 25. feb. 2014 18:59 - Sist endret 15. juli 2015 12:03
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere