Velkommen til de nye studentene

Denne uken har vi hatt semesteråpningsstart her ved IMV, og jeg har hatt gleden av å ønske alle de nye bachelor- og masterstudentene velkommen.

Uken har vært preget av en rekke informasjonsmøter, smakebitsforelesninger og sosiale arrangementer. Her informerer undervisningsleder Hans Zeiner-Henriksen om semesterets emneportefølje.

Vi har alltid hatt et godt studentmiljø ved IMV, noe som antagelig kan ses i sammenheng med at det er konkurranse om å komme inn, at studentene ofte er veldig motiverte for å faget, og for den tette faglige oppfølgingen i løpet av studiet. Jeg vil også rette en stor takk til årets faddere, som tok i mot de nye studentene og hjalp dem gjennom de første dagene ved instituttet. Flere av de nye studentene jeg har snakket med var veldig glad for denne tette oppfølgingen.

På onsdag var det duket for "faglig-sosiale café", hvor studenter og ansatte minglet i Salen.

Neste uke begynner undervisningen for fullt igjen, og jeg skal forsøke å få tatt litt flere bilder for å gi en ny stemningsrapport.

Emneord: studenter, Utdanning Av Alexander Refsum Jensenius
Publisert 16. aug. 2013 14:07 - Sist endret 15. juli 2015 12:03
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere