Ida Kristine Gangstø Berg

Navn: Ida Kristine Gangstø Berg
Alder: 23 år
Fra Fredrikstad, bosatt i Oslo
Bachelor i historie, 2013 – d.d.
Bachelor i medievitenskap, 2016 – d.d.

Valgplattform

Jeg har sittet i Fakultetsstyret i 2016 og syns det har vært veldig spennende å representere studentene. Derfor ønsker jeg å stille til en ny periode.

Tidligere har jeg jobbet som faddersjef ved HF (2014-2015), og vært nestleder i det sentrale fadderutvalget (2015-2016). Jeg har også erfaring fra studentorganisasjoner som Filologisk Forening og Uglebo hvor jeg er leder, samt at jeg har vært med på å stifte Den medievitenskapelige linjeforening.

Som representant for studentene og engasjert student selv, er jeg opptatt av at alle studenter skal ha de beste forutsetningene for å gjennomføre studiet. Personlig har jeg erfart at å være aktiv i det sosiale studentmiljøet har hjulpet på at jeg har fortsatt på mine studier.

På grunn av min bakgrunn i fadderordningen har jeg også sett viktigheten av de første ukene på universitetet, og hvordan det påvirker den enkelte student til å fortsette. Derfor er jeg opptatt av at alle skal få den beste starten på studiet som mulig, og at man må prioritere de nye studentenes første møte med universitetslivet både faglig og sosialt.

Jeg ønsker å bidra til kontinuitet, og håper derfor på fornyet tillit fra studentene for å kunne sitte i Fakultetsstyret i 2017.

Publisert 2. nov. 2016 14:55