Publisert 19. okt. 2016 15:56

Har du meninger om hvordan utdanningen ved Det humanistiske fakultet skal utvikle seg i årene fremover? Vil du fortelle om noe du har lykkes med i undervisningen? Nå kommer HFs nye arena for læring og utdanning, og du er invitert til å gi den navn, skriver studiedekan Eirik Welo.

Publisert 5. okt. 2016 13:08

Studenter som reiser på utveksling er stort sett veldig fornøyde. Hvorfor er det da ikke flere som reiser ut? Språkstudenter ved UiO deltok i en workshop for å finne ut mer om det. Der lagde de blant annet en fiktiv utreise-skeptiker.

Publisert 14. sep. 2016 10:10

I forrige uke skrev studiedekan Eirik Welo at utenlandsopphold kan gjøre studentene mer selvstendige og målrettet. Her kan du lese mer om hvorfor Welo mener det er viktig å reise ut i studietiden.

Publisert 22. juni 2016 13:24

De fant ikke faget sitt igjen i stillingsannonser. Løsningen ble å starte for seg selv. Nå får Retorikkbyrået oppdrag fra restauranter, sjømatbedrifter, kommuner og gründere.

Publisert 18. apr. 2016 14:54

For første gong har HF-studentar sjanse til å oppleve næringslivet i Asia frå innsida. I dag er studentar utplasserte i Japan og Kina, og snart blir det også muleg å reise til India.

Publisert 18. apr. 2016 11:00

Idar Kreutzer, administrerande direktør i Finans Norge, kunne sjølv tenke seg å delta på programmet Career:Asia – inntil han såg opptakskrava. No engasjerer han seg for at langt fleire studentar skal få glede av eit liknande tilbod.

Publisert 16. feb. 2016 14:14

– Praksisstudentene er unge og modige. De kommer med et utenfra-blikk og får oss til å jobbe på nye måter. De har vært en uvurderlig hjelp for oss, sier Emma Kwesiga Lydersen, tidligere presseråd ved FN-delegasjonen i New York.