Praksisbloggen

Dette er en blogg for masterstudenter i praksis på emnene InterPro og NorPro ved HF. I vårsemesteret 2017 hospiterer studentene fra HF i Arkhangelsk, St. Petersburg, Strasbourg og New York.

Publisert 9. nov. 2017 09:33

Allerede da jeg startet i januar hadde planleggingen av Guild-forumet startet.

Publisert 16. okt. 2017 16:13

På generalforsamlingen i juni fikk The Guild et nytt styre. For meg ble dette begynnelsen på en lang og tidvis traumatisk kamp mot belgisk byråkrati.

Publisert 16. okt. 2017 16:13

Det er ikke til å stikke under stol at jeg er en elendig blogger. Mitt eneste forsvar er at jeg like dårlig på alle andre sosiale medier.

Publisert 2. mai 2017 00:47

Den beste måten å lære om utenrikspolitikk og eksperimentere med kamerakunster samtidig er uten tvil å være presse- og mediehospitant hos den norske FN-delegasjonen.

Publisert 22. mars 2017 07:16

For 11 år siden flyttet jeg som utvekslingsstudent til Belgia for å lære meg fransk (Det var fullt i Frankrike …). I ett år gikk jeg på skole og bodde hos en vertsfamilie i den lille byen Spa. I løpet av det året fikk jeg veldig gode venner som jeg flere ganger har vært tilbake og besøkt, og de har vært på besøk hos meg i Norge. Jeg har med andre ord en sterk tilknytning til dette lille landet, og det var litt av grunnen til at jeg valgte å søke på stillingen hos the Guild. Det tok derimot ikke lang tid før jeg innså at jeg egentlig ikke har flyttet tilbake til Belgia: Jeg har flyttet til EU.