Office 2013 for Windows: Lagre til PDF

Veilederen viser hvordan du kan lage en PDF-versjon av eksamensbesvarelsen din i Word 2013 for Windows.

Når du er klar til å levere din eksamensbesvarelse, må du lagre den i filformatet PDF. Gå til File → Export. Velg så Create PDF/XPS Document, og så Create PDF/XPS igjen. Gi eksamensbesvarelsen et passende navn i feltet File Name. Velg filformatet PDF under File Formats og avslutt med å klikke på knappen Publish:

Publisert 16. okt. 2015 10:54 - Sist endret 24. apr. 2016 19:34