Avinstallasjon av SEB etter eksamen

Veiledningen beskriver hvordan en skal avinstallere SEB på Windows-maskiner etter at eksamen er gjennomført.

SEB kan ved feil måte å avslutte programmet, fjerne tilgangen til Task Manager og valg i Power-menyen på Start-knappen. For å sikre at det ikke senere oppstår problemer med kandidatenes maskiner, ønsker UiO at SEB avinstalleres etter gjennomført eksamen.

Prosedyre

1. Kandidaten leverer besvarelsen
  2. Kandidaten krysser av at vedkommende har levert besvarelsen hos overinspektør
  3. Overinspektør ber kandidaten ta kontakt med IT-vakt utenfor eksamenslokalet for hjelp med avinstallering
  4. IT-vakt ber kandidaten trykke Ctrl + Alt + Del og sjekker om at Task Manager tilgangen er der og at all funksjonalitet i Power-menyen er tilgjengelig
  5. Hvis alt funksjonalitet er på plass, avinstalleres SEB
  6. Hvis funksjonalitet mangler, kjøres verktøyet SEB Registry Resetter (om nødvendig, flere ganger med omstart mellom). Når funksjonalitet igjen er tilgjengelig, avinstalleres SEB.
  7. Kandidaten forlater lokalet...

Publisert 16. okt. 2015 15:35 - Sist endret 16. okt. 2015 15:37