Oppdatering av skriverpassord

Hvordan oppdatere passordet for skriveren etter at man har byttet sitt UiO-passord når du bruker OS X.

Etter å ha byttet passord på din UiO-konto, og du bruker OS X (Mac), så er det ikke alltid at skriveren virker uten at du legger inn ditt nye UiO-passord der også.

Om den ikke skriver ut som den pleier vil gjerne skriverikonet «hoppe og sprette» nede på taskbaren.

Om du så klikker på den bør det stå følgende «Vent på godkjenning - «Filter» mislyktes.» Om du da klikker på den lille knappen med en sirkel-pil som ligger på høyre side av dokumentet som ikke skrives ut så vil du få muligheten til å skrive inn ditt nye passord.

Da vil det komme opp en boks hvor du skriver inn ditt UiO-brukernavn og UiO-passord. Om du ønsker kan også Macen lagre dette passordet på nøkkelringen, så du slipper å skrive det inn hver gang du ønsker å bruke skriveren.

Av Øystein Røysland Sørlie
Publisert 8. apr. 2015 17:51 - Sist endret 9. apr. 2015 09:13