Student-IT

Hva kan Student-IT bidra med?

Student-IT kan svare på spørsmål du har om IT-tjenestene ved UiO. Vi kan gi ut brukernavn og passord dersom du skulle ha glemt dette (husk gyldig legitimasjon), eller finne ut hvorfor kontoen din ikke virker.

Vi kan også assistere med vanlig bruk av PC, veilede ved innlevering av oppgaver på Fronter, samt hjelpe til med basic Office-bruk og formatering av oppgaver.

Vi kan også assistere med trådløst nett på bærbare maskiner og mobile enheter, samt hjelpe studenter å få tilgang på programvare UiO tilbyr studenter. Vi kan ikke hjelpe til med feilsøking og reparasjon av private PCer.

Student-IT har også ansvaret for vedlikehold av de ulike PC-stuene som finnes ved HF. Det kan derfor til tider være ubemannet i skranken vår, men send en e-post så tar vi kontakt så snart vi kan.

Skanning

Det er scannere tilgjengelig i PC-stue 1 i Sophus Bugges hus, og på biblioteket i 2. etg. Om du trenger assistanse, ta kontakt med Student-IT, eller bibliotekarene.

PC-stuer

Student-IT drifter PC-stuene som er tilgjengelig for studenter på HF. I menyen til høyere kan du se en oversikt over hvilke stuer som finnes.

Masterstuene er kun tilgjengelige for masterstudenter. Tilgang til disse får du ved å snakke med studiekonsulent ved ditt institutt.

Digital eksamen

Hvis du har tekniske spørsmål om bruk av egen datamaskin på eksamen kan du kontakte Student-IT. Vi hjelper deg å sjekke om datamaskinen din oppfyller kravene til digital eksamen og du får hjelp til eventuelle installeringer og tester. Vi tilbyr Drop in-veiledning - hjelp til sjekk av egen datamaskin og programvare

Audioteket

I audioteket kan du lytte til ca. 4000 lydfiler på 30 ulike språk. Du kan også spille inn egne presentasjoner. Audioteket finner du i andre etasje i Henrik Wergelands hus, rom 203.

Åpningstider: kl. 08.00-20.30 mandag - fredag.

Kurs

Student-IT ved HF holder for tiden ingen kurs. Om det blir satt opp vil det annonseres på nettsidene våre.

Spørsmål angående kurs kan sendes på epost til student-it@hf.uio.no

Kontaktinformasjon

Skranke: 2. etasje Sophus Bugges hus, i biblioteket. Se kart

Åpningstider
Man - Fre 10.00 - 14.00

E-poststudent-it@hf.uio.no

Telefon: (+47) 22 85 74 20

 

Ved hastesaker utenom våre åpningstider, kontakt Houston.

Aktuelt fra HF-IT

PC-stuer

Felles:
Sophus Bugge (SB), 1. etg
Sophus Bugge (SB), 2. etg

Bachelorstuer:
Forskningsparken (FP2), 2. etg (IMK)

Masterstuer:
Blindernveien 11, 1. etg (IAKH)
Forskningsparken (FP2), 4. etg (IMK)
Georg Morgenstierne (GM), 1. etg (IFIKK)
Henrik Wergeland (HW), 1. etg (ILN)
Niels Treschow (NT), 3. etg (IAKH)
Niels Treschow (NT), 8. etg (ILOS)
Niels Treschow (NT), 10. etg (ILOS)
P. A. Munch (PAM), 3. etg (IKOS)
ZEB-bygningen (ZEB), 1. etg (IMV)

Kart over fakultetets bygninger.