Bolig for studenter

Instituttet disponerer en leilighet på Monteverde Nuovo. Leiligheten ligger 5 minutters gange fra trikk 8 som tar deg helt inn til sentrum. Det er 6 sengeplasser i studentkollektivet som er i gå-/bussavstand fra instituttet (buss 44 til Carini/Bonnet).

Beliggenhet

Instituttets studentleilighet er sentralt beliggende på Monteverde Nuovo, ca. 30 minutters gange fra instituttet, og ellers med god kollektivforbindelse til sentrum og til instituttet.

Leiligheten ligger i Via Francesco Catel 25,  oppgang D, leilighet 9 (Scala D Interno 9)

Nøkkel hentes på instituttet i åpningstidene, se info om ankomst lenger ned på siden.  

Leilighetens størrelse og innhold

Leiligheten består av 3 soverom, 1 fellesrom, 2 bad, 1 kjøkken og balkonger. Leiligheten er fullt utstyrt med kjøkken, sengetøy, håndklær og vaskemuligheter. Her finner du en pdf-fil med noen bilder av studentleiligheten i Via Catel .

Det er ikke internett i studentleiligheten men de fleste norske operatører tilbyr abonnementer som ikke påfører ekstra kostnader ved bruk i EU.

Husleie

Hvert soverom deles av 2 studenter. Husleien er kr. 3500 pr. måned (4 uker) for plass i dobbeltrom. Miniumsleie er 2 uker. I perioder med lavt belegg (desember, januar og februar) vil vi kunne tilby enkeltrom for kr. 5300 pr. måned (4 uker). For å betale husleien fra DNIR må du logge deg på kontor.uio.no via Remote Desktop Connection. Linken under er til betalingssiden, og kan kopieres inn i en nettleser i kontor.uio.no 

Innbetaling til DNIR

Hvordan søke om leilighet

Søknad sendes Mona E. Johansen (m.e.johansen@roma.uio.no) og må inneholde en kort cv, en begrunnet forsknings-/studieplan og tidsrom for oppholdet. Søknader mottas løpende.

Studenter fra følgende institusjoner har fortrinnsrett i forhold til tildeling av plasser i studentleilighetene:

  • Universitetet i Oslo: Det humanistiske fakultet og Det teologiske fakultet
  • Universitetet i Bergen: Det humanistiske fakultet
  • Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet: Det humanistiske fakultet
  • Universitetet i Tromsø: Fakultet for humaniora, samfunnsvitskap og lærarutdanning
  • Universitetet i Agder: Fakultet for humaniora og pedagogikk
  • Det teologiske menighetsfakultet
  • Institutt for form, teori og historie, AHO

I tillegg prioriteres studenter som er tildelt offentlig støtte som er øremerket for studier ved instituttet, samt program- og heltidsstudenter. I perioder med undervisning prioriteres studenter som deltar på emner.

Ankomst

Ankomst og avhenting av nøkkel skjer innenfor instituttets åpningstider mandag-fredag 09-16 (sommertid 09-15). Klikk her for informasjon om hvordan du kommer deg fra flyplassen.

Forslag til bussrute til instituttet fra Via Catel (buss 44), se venstremeny på denne siden.
Offentlig transport i Roma klikk her
For kartsøk klikk her

Alternativ innkvartering for studenter og unge forskere

Instituttet har dessverre ikke kapasitet til å ordne alternativ innkvartering for studenter som ikke har fått plass men har forhandlet frem prisavtaler med forskjellige utleiere (B&B og leiligheter).

Studenter og forskere kan kontakte post@roma.uio.no for en liste over innkvartering som Instituttet har prisavtale med.

Publisert 16. apr. 2010 11:43 - Sist endret 22. aug. 2018 11:34