Discovering Greek & Roman Cities står det på omslaget. Illustrasjon.
Publisert 10. mai 2019 16:16

Universitetet i Bergen samarbeider med seks utenlandske universiteter om utvikling av e-lærings materiale om Roma og andre byer i antikken som vil  bli tilgjengelig gratis for alle høsten 2019. Prof. Simon Malmberg (UiB) gjorde opptak i Roma og Det norske institutt spilte en spilte en viktig rolle for å få dette til.

Mann i gate.
Publisert 4. des. 2018 15:22

- Hele Europas historie springer ut av det som skjedde i Roma i antikken. Det var en millionby allerede for 2000 år siden og hadde en enorm påvirkning på alt det kommende europeiske – innen politikk, økonomi, teknologi, kultur, religion og institusjonsbygging. Professor Simon Malmberg  oppfordrer studenter til å bli med til Roma i april 2019.

Murbygning i tre etasjer. Foto.
Publisert 18. sep. 2018 11:44

Programoversikt over noen av aktivitetene som foregår her på                        Det norske institutt i Roma dette semesteret.

ACTA står det og en bygning som er tegnet. Logo.
Publisert 28. mars 2018 15:06

Det norske institutt's tidskrift Acta ad archaeologiam et artium historiam pertinentia (ACTA) er nå tigjengelig i digital versjon gjennom FRITT