Åpen dag på Det norske institutt i Roma

UNIONE's internasjonale kulturmåned

Porte Aparte. Mye tekst og bilde av en bygningen på en plakat for åpen dag. Illustration.

Instituttet alle sine dører som en del av den internasjonale kulturmåneden i Roma, mandag 4. juni 2018.

Det blir anledning til å se hele Instituttet, bli bedre kjent med Instituttet, høre vår postdoktor Mattia Biffis fortelle om kunstforbindelser mellom Italia og Norge, visning av norsk film, og mottagelse på Instituttets takterrasse. Pdf-versjon av programmet 4. juni.

UNIONEs andre samarbeidspartnere har også spennende program i hele kulturmåneden juni, det blir konserter, forelesninger og utstillinger blant annet hos nederlenderne, britene, polakkene og mulighet til å se både Villa Lante (Finland), Villa Medici (Frankrike), Biblioteca Hertziana og mye annet se hele programmet.

Alle er velkommen!

Registrering ved ankomst (ta med ID)

UNIONE: Den internasjonale unionen for institutter innen arkeologi, historie og kunsthistorie i Roma.

Publisert 29. mai 2018 16:58 - Sist endret 22. apr. 2020 08:20