Åpen dag på Det norske institutt i Roma

UNIONE's internasjonale kulturmåned

Instituttet alle sine dører som en del av den internasjonale kulturmåneden i Roma, mandag 4. juni 2018.

Det blir anledning til å se hele Instituttet, bli bedre kjent med Instituttet, høre vår postdoktor Mattia Biffis fortelle om kunstforbindelser mellom Italia og Norge, visning av norsk film, og mottagelse på Instituttets takterrasse. Pdf-versjon av programmet 4. juni.

UNIONEs andre samarbeidspartnere har også spennende program i hele kulturmåneden juni, det blir konserter, forelesninger og utstillinger blant annet hos nederlenderne, britene, polakkene og mulighet til å se både Villa Lante (Finland), Villa Medici (Frankrike), Biblioteca Hertziana og mye annet se hele programmet.

Alle er velkommen!

Registrering ved ankomst (ta med ID)

UNIONE: Den internasjonale unionen for institutter innen arkeologi, historie og kunsthistorie i Roma.

Publisert 29. mai 2018 16:58 - Sist endret 29. mai 2018 17:12