Åpent studio: Bli kjent med HF:Studio

HF:Studio inviterer til åpent studio.

HF:Studio - kamera, lysrigg og bakgrunner

Et av opptaksoppsettene i HF:Studio

Studioet i Sophus Bugges hus og podkastrommet i 12. etg. Niels Treschows hus holder åpent den 17. november fra 10:00 til 13:00.

Seminarrom 2 i Sophus Bugges hus er også booket fra 10:00 til 12:00 om du vil besøke et rom med spesifikasjon "full hybrid".

Bli kjent både med studiomulighetene og med oss som jobber med HF:Studio, og hva vi kan tilby av bistand. Eller kom innom for en kopp kaffe.

Promovideo:

• Prøv selv: Lag en videohilsen!
    En videohilsen kan du bruke som en velkomsthilsen til studentene dine, som innledning i en digital forelesning, som case i en oppgave eller quiz, eller kanskje i en digital julekalender?
  • Prøv selv: Lag en podkast på 1-2-3!
    En podkast kan du lage selv med en mobiltelefon eller mp3-opptaker, men du kan også få et proffere resultat ved å bruke HFs nye podkaststudio. Der kan opp til fire personer samtale med hverandre, med proffe mikrofoner i et lydisolert rom. Møt opp, og gjør en prøveinnspilling om du vil.
  • Bli kjent med vår nye IT-pedagog Baoxin Long, og avtal et møte om pedagogisk veiledning innen digital undervisning
  • Bli kjent med vår digitale vaktmester Peter Kristoffersen
  • Har du spørsmål om studentassistentordningen ved HF, hybridundervisning eller Canvas?
  • Lurer du på noe i forhold til valg av metode eller verktøy?
  • Eller ønsker du kanskje en samtale med en merittert underviser?

Vi håper å se deg som underviser ved Det humanistiske fakultet!
Administrativt ansatte er også velkommen.

HF:Studio
Emneord: Åpen dag