HF:Studio lunsj: Studentengasjement i undervisningen

Gode læringsmiljø kjennetegnes av aktive og engasjerte studenter. Hvordan kan du skape studentengasjement i din undervisning?

I dette lunsj-seminaret får du møte tre undervisere på HF som vil dele sine beste erfaringer:

Du vil få eksempler på bruk av utvalgte digitale verktøy som øker studentenes engasjement, samt hvordan disse didaktiske grepene kan understøtte den pedagogiske målsetningen i emnet.

Ta med deg lunsjen og få med deg seminaret i HF:Studio! Du kan også følge seminaret på Zoom. Påmeldte deltagere får tilsendt Zoom-lenke i forkant.

Påmelding via nettskjema. Frist: 22. mars.

Kontakt

Har du spørsmålet om seminaret? Ta kontakt med Programansvarlig Baoxin Long v/HF:Studio.

Opptak

Her finner du opptaket fra HF:Studio lunsj om Hvordan skape studentengasjement i undervisningen?.

Publisert 21. feb. 2022 12:44 - Sist endret 24. okt. 2022 10:29