Litterær festaften med Eirinn Larsen and Tore Rem

Tradisjonsrik litterær festaften i Maihaugsalen på Norsk litteraturfestival, Lillehammer med diskusjon om nordiske verdier.

Portrettfoto av Tore Rem og Eirinn Larsen

Litterær festaften finner sted på Lillehammer, men digital deltakelse er mulig.

Information about the festival in English is available here (external link).

Nordic Brandings prosjektleder Eirinn Larsen og direktør for UiO:Norden Tore Rem deltar sammen med Bergsveinn Birgisson, Birger Emanuelsen, Cathrine Holst, Jon Ståle Ritland, Kalle Moene, Lars Mytting, Marit Eikemo, Nils Petter Molvær, and Tore Renberg.

Det blir diskusjon om Norden og hva vi er kjent for - likestilling, demokrati og velfungerende samfunn. Deltakere i diskusjonen er Eirinn Larsen, Kalle Moene, Cathrine Holst og Tore Rem.

Mer informasjon

Eirinn Larsen er lederen av Nordic Branding og professor i historie ved Universitetet i Oslo.

Tore Rem er direktør for UiO:Norden og professor i engelsk litteratur ved Universitetet i Oslo.

Norsk litteraturfestival finner sted mellom 25.-30. mai, 2021. Hele festivalprogrammet ligger ute på deres nettsider

Nordic Branding
Publisert 10. mai 2021 14:27 - Sist endret 12. mai 2021 17:23