HEIs kulturarvsdag 2019

Velkommen til HEIs kulturarvsdag 2019

HEI: Heritage Experience Initiative har gleden av å invitere til HEIs første årlige kulturarvsdag.

HEIs kulturarvsdag er en dag for dialog og til inspirasjon for alle som studerer og arbeider med kulturarv og kulturminner. Dagen vil bestå av tankevekkende foredrag og utveksling av ideer om fremtidige og pågående prosjekter rundt stands i vandrehallen i Georg Sverdrups hus.

Ønsker du som jobber med kulturarv eller kulturminner å bidra med en stand (for eksempel med poster, bokbord eller andre digitale/kreative presentasjoner av større eller mindre prosjekter)? Ta kontakt med Sofie Scheen Jahnsen, e-post: s.s.jahnsen@iakh.uio.no.

HEI er et forsknings- og undervisningsinitiativ ved UiO, initiert av Institutt for arkeologi, konservering og historie, Institutt for kulturstudier og orientalske språk og Det norske institutt i Roma, i samarbeid med Kulturhistorisk museum. HEI har som mål å etablere et langsiktig samarbeid med kulturarvsektoren og å bidra til dypere innsikt i hva kulturarv er, og hva slags betydning kulturarv har i dag.

Påmelding innen fredag 15. mars.

Se oppdatert program her

Praktisk informasjon

Arrangementet er gratis og inkluderer kaffe og enkel lunsj. Arkeologistudentene arrangerer pizza-kveld fra kl.16 i Blindernveien 11.

Deltakere må selv stå for reise.

Publisert 4. feb. 2019 16:27 - Sist endret 19. mars 2019 15:19