Webinar: Verktøy for digital humaniora

Lagt om til et digitalt arrangement som tiltak for å hindre smitte av koronaviruset.

Hvilke muligheter gir nye, digitale verktøy for humanistisk forskning? Hvordan kan disse verktøyene bidra til nye perspektiver og forståelse for fortida?

Rad med byster på pidestaller og bokhylle. Foto.

Forskningsbibliotekar Yngvil Beyer ved Nasjonalbiblioteket vil demonstrere noen av de nye og spennende verktøyene som de har utviklet for å undersøke og analysere kilder.

Hvis du er masterstudent, bachelorstudent, akademisk ansatt eller driver med humaniora på en annen måte, så vil Nasjonalbibliotekets verktøy for språkanalyse, ordfrekvenser, korpusanalyse og visualisering av data kunne gi deg svært spennende muligheter.

Arrangører er masterstudenter på historie.

Webinaret foregår på Zoom  Det er en fordel om du på forhånd har lastet ned Zoom og opprettet en bruker.

Du er hjertelig velkommen!

Se arrangement på Facebook

Publisert 9. mars 2020 13:56 - Sist endret 25. mars 2020 14:42