Tidligere

Bildet kan inneholde: Hake, Panne, Smil.
Tid og sted: 5. des. 2014 09:15, Arne Næss' auditorium, Georg Morgenstiernes hus, Blindern

Master Kristoffer Lidén ved Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Between Intervention and Sovereignty: Ethics of Liberal Peacebuilding and the Philosophy of Global Governance

Bildet kan inneholde: Hår, Ansikt, Hake, Frisyre, Øyenbryn.
Tid og sted: 6. juni 2014 13:15, auditorium 3, Helga Engs hus, Blindern

Master Hedda Hassel Mørch ved Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Panpsychism and Causation: a New Argument and a Solution to the Combination Problem

Bildet kan inneholde: Eyewear, Hår, Ansikt, Briller, Panne.
Tid og sted: 6. juni 2014 09:15, Auditorium 3, Helga Engs hus, Blindern

Master Veli-Pekka Parkkinen ved Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Understanding biological explanation and its practical relevance. Essays on interventionist epistemology of the life Sciences.

Tid og sted: 10. jan. 2014 10:15, Gamle festsal, Domus Academica

Cand.philol. Tor Ivar Østmoe ved Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Poeta noster. An analysis of discussions of conjectures in the Horatian commentaries of Lambin (1561 and-67), Bentley (1711), and Peerlkamp (134 and -62).