Tidligere

Kjetil Fallan
Tid og sted: 15. des. 2021 10:15, Gamle festsal

Ph.d. Kjetil Fallan ved Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk vil forsvare sin avhandling Deep Green: The Making of Ecological Design in Scandinavia, c. 1965-1980 for graden doctor philosophiae (dr.philos.).

Doktorgradskandidat Mirela Fus
Tid og sted: 27. aug. 2021 16:15, Zoom

Master Mirela Fus ved Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk vil forsvare sin avhandling Assert This: “Philosophers Are Engineers”. A Study of Philosophical Engineering and Generic Judgments for graden philosophiae doctor (ph.d.).

Doktorgradskandidat Sebastian Rehnman
Tid og sted: 20. aug. 2021 15:15, Sophus Bugges hus, auditorium 2 / Zoom

DPhil Sebastian Rehnman ved Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk vil forsvare sin avhandling Principles and Perplexities: An Essay in the Metaphysics of Jonathan Edwards for graden doctor philosophiae (dr. philos.).

Bildet kan inneholde: himmel, flash-fotografering, lykkelig, skjegg, gatemote.
Tid og sted: 5. mars 2021 16:15, Zoom

Master Maria Seim ved Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk vil forsvare sin avhandling Responding to Wrongdoing: The Standing to Blame and to Forgive for graden philosophiae doctor (ph.d).