English version of this page

Filosofisk seminar

Logoen til filosofisk seminar

Filosofisk seminar er en forelesningsrekke som arrangeres av Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk (IFIKK) ved UiO. Seminaret har de siste årene gjestet en lang rekke renommerte filosofer som Charles Taylor, Peter Railton, Galen Strawson, Julia Annas, Martin Kusch, Stephen Darwall, John Sallis og Samuel Wheeler III.

Seminaret holdes som oftest på torsdager fra 14.15 - 16.00 i et av de mange seminarrommene ved Georg Morgenstiernes hus, og etterfølges av en åpen og uformell mottagelse på kjøkkenet i byggets 3. etg. bestående av et utvalg av snacks, frukt og drikke.

Alle er velkomne til seminarene og ingen påmeldning er nødvendig. Studenter er spesielt oppfordret til å delta, og er meget velkomne på mottakelsen etterpå.

Ansvarlige for seminaret er Thomas Kjeller Johansen.

Ønsker du å holde deg oppdatert om Filosofisk seminar?

Her kan man melde seg på vår epostliste direkte.

Alternativt kan man sende en mail til Julie Lauvsland.

Kommende

Tid: 24. okt. 2019 14:1516:00

Tidligere

Image may contain: glasses, face, glasses, forehead, chin.
Tid og sted: 19. sep. 2019 14:1516:00, Seminarrom 219, Georg Morgenstiernes hus

We are very pleased to announce that Finnur Dellsén, associate professor of philosophy at the University of Iceland, will deliver a talk for Filosofisk seminar this semester. The seminar is open for everyone, and will be followed by an informal reception.

Photograph of Pavel Gregoric
Tid og sted: 13. juni 2019 14:1516:00, Room 452, Georg Morgenstiernes Hus

We are very pleased to announce that Pavel Gregoric, Senior Research Fellow at the Institute of Philosophy, Zagreb, will deliver a talk for Filosofisk seminar this semester. The seminar is open for everyone, and will be followed by an informal reception.

Photograph of Margaret Moore
Tid og sted: 16. mai 2019 14:1516:00, Møterom 452, Georg Morgenstiernes Hus

We are very pleased to announce that Margaret Moore, Professor in Political Studies at Queen's University, will deliver a talk for Filosofisk seminar this semester. The seminar is open for everyone, and will be followed by an informal reception.

Portrait of Cara Nine (Photo: University College Cork).
Tid og sted: 29. nov. 2018 14:1516:00, Seminarrom 203 Georg Morgenstiernes Hus

We are very pleased to announce that Cara Nine, Senior Lecturer at University College Cork, will deliver a talk for Filosofisk seminar this semester. The seminar is open for everyone, and will be followed by an informal reception.