Publikasjoner - Side 2

Førsteamanuensis i filosofi Reidar Maliks er aktuell med boken "Kant's Politics in Context" på Oxford University Press.

Eyjólfur K. Emilsson, Anastasia Maravela og Mathilde Skoie er redaktører av og bidragsytere i denne boken

Førsteamanuensis i idéhistorie Ellen Krefting er en medforfatter av denne boken.

Førsteamanuensis i filosofihistorie Franco Trivigno er medredaktør for denne antologien. Han har også en av bidragsytere i "The Philosophy and Psychology of Character and Happiness".

Førsteamanuensis i filosofi Reidar Maliks har sammen med professor Andreas Føllesdal redigert antologien. Reidar er også bidragsyter i denne boken.

Professor emeritus i filosofi, Arild Pedersen er aktuell med boken The Last Conference: A Pragmatist Saga på Akademika forlag.

Førsteamanuensis i kunsthistorie, Kjetil Fallan, er aktuell med boken Made in Italy: Rethinking a Century of Italian Design på Bloomsbury forlag.

Idéhistorikerne Ellen Krefting, Thomas Krogh og Reidar Aasgaard har bidratt med flere kapitler til boka. Den rommer også bidrag fra filosofer, historikere og andre.

Universitetslektor i filosofi Øystein Skar har sammen med Bjarne Hansen oversatt og skrevet forord til boken Om menneskets frihet av Friedrich W.J. Schelling.

Professor i idehistorie Trond Berg Eriksen er aktuell med en omfattende presentasjon av Kierkegaard.

Professor i idéhistorie, Espen Schaanning, er aktuell med boken Lykkens politikk på Akademikaforlaget.

Ellen Krefting er medredaktør og bidragsyter for denne antologien. Bidragsytere er også Christine Amadou og Tove Pettersen

Nok et utgivelse av Nietzsche på norsk, oversatt av Steinar Mathisen og Øystein Skar.

Ellen Krefting har skrevet bind 3 i serien Vestens idehistorie, som presenterer de store omveltningene i tenkemåte som fant sted i perioden 1600 - 1800.

Christine Amadou har skrevet bind 1 i serien Vestens idehistorie, som beskriver tenkningen i antikken og middelalderen.

Hallvard Fossheim og John Richard Sageng er medredaktører for denne antologien. Den er resultat av arbeidet til prosjektet “The Third Place”. 

Førsteamanuensis i gresk og latin, Dag Haug, har redigert boken Big Events, Small Clauses i samarbeid med Cathrine Fabricius-Hansen for forlaget De Gruyter.

PhD stipendiat Lene Auestad har redigert denne essaysamlingen.

Mathilde Skoie er medredaktør for denne antologien som diskuterer forholdet mellom romatikken og den romerske antikken.

Chiapas Zoque er et språk vi finner i det sørlige Mexico.

Christel Fricke har redigert denne essaysamlingen sammen med Dagfinn Føllesdal.

Førsteamanuensis i kunsthistorie, Kjetil Fallan, har redigert boken Scandinavian Design - Alternative Histories for Berg Publishing.

Professor i filosofi, Arne Johan Vetlesen, har sammen med Per Bjørn Foros utgitt boken "Angsten for oppdragelse - Et samfunnsetisk perspektiv på dannelse"

Professor i filosofi, Torstein Theodor Tollfesen, har utgitt denne boken på Oxford University Press.

Denne samlingen er redigert av Reidar Aasgaard, og inneholder dessuten oversetterbidrag fra Christine Amadou, Tor Ivar Østmo og Bjørg Tosterud.