Hyttetur for MA-studenter ved filosofi og MA idéhistorie

NB! NY TID!  

På grunn av dobbeltbooking er hytteturen forflyttet til lørdag neste helg: 


I år arrangerer Fagutvalget for filosofi hyttetur for alle MA-studenter, gamle som nye, på filosofi og idéhistorie. Dette håper vi kan være med på å gi en koselig start på semesteret og gjøre det enklere for studentene å bli kjent med hverandre. Deltakelse er gratis.
 

Turen går til Farmasihytta i Nordmarka, nærmere bestemt ved Blankvann der det er både fiske- og bademuligheter. Hytta er den eldste studenthytta i marka og har nok sengeplasser til oss alle. Se også nettsidene til SiO.


Vi møter opp på Majorstua lørdag 03. september for å ta bane 2 mot Røa som går kl 13.55. Møt opp i god tid slik at vi kommer på samme bane. Se etter oss på vestgående perrong under Narvesen-halvtaket. Vi går fra Sørkedalen og turen innover tar ca 1 time. Vi kommer hjem søndag 04. september rundt kl 15.00.


Det er madrasser og dyner på hytta, så dere trenger bare ta med lakenpose eller sovepose. Bær i sekk, ha godt skotøy, avispapir til å tørke sko med og en regnjakke da det er meldt dårlig vær. Det er badstu på hytta så ta med badetøy og håndklær om dere vil benytte dere av den! Ta gjerne med egen musikk på iPod, mp3 eller lignende og tilhørende kabel til stereoen der oppe.


Alle tar med seg drikke og mat til seg selv for fredag og lørdag, hytta har et fullt utstyrt kjøkken, men det kan være lurt med noe ferdig tilberedt da vi er mange om én komfyr. Fagutvalget vil ta med seg kaffe og snacks til felles bruk.


Dette er en gylden anledning til å bli (enda bedre) kjent med deres medstudenter, så bli med!


Meld deg på ved å sende en mail med navn og tlf nummer til: fil.fagutvalg@gmail.com 


Send oss også en mail om det er noe du lurer på eller kom innom kontoret vårt i 1. etg i pennalet i GM.

For å kontakte oss på selve dagen, ring Silje på tlf: 975 08 645


Mvh Fagutvalget for filosofi

Publisert 15. aug. 2011 16:59 - Sist endret 23. sep. 2016 00:29