Allmøte 2015

Fagutvalget ønsker velkommen til det årlige allmøte for Fagutvalget for filosofi! Allmøtet finner sted FREDAG 21. AUGUST KL. 14:00 PÅ SEMINARROM NR. 141. I dette høyst viktige vedtektsfastslåtte møtet skal det nye Fagutvalget bli valgt inn per standard demokratisk metode.

Kjære studenter

Fagutvalget ønsker velkommen til det årlige allmøte for Fagutvalget for filosofi! Allmøtet finner sted FREDAG 21. AUGUST KL. 14:00 PÅ SEMINARROM NR. 141.

I dette høyst viktige vedtektsfastslåtte møtet skal det nye Fagutvalget bli valgt inn per standard demokratisk metode.

Møtet er fullstendig åpent, og alle studenter på IFIKK kan delta, DOG er det kun studenter på studieprogrammet/faget filosofi som har stemmerett. Det holder at du har ett emne i filosofi for å ha denne stemmeretten. Her har du som student anledning til å stemme inn det nye Fagutvalget samt, ikke minst, bli med selv. Fagutvalget har ansvaret for å opprettholde et godt sosialt miljø, samt arrangere faglige arrangementer som de klassiske Sokratiske aftener og Sokratisk dag, samt Fagkritisk dag. Alle de store festene og sosiale arrangementene på IFIKK, samt den årlige studieturen har Fagutvalget ansvaret for (med hjelp fra blant Fagutvalget for Idehistorie).

Det å bli med i Fagutvalget kan føre til glitrende CV-mat, i tillegg at det å være med i Fagutvalget i seg selv er svært hyggelig og sosialt. Fagutvalget kan blant annet skilte med internmiddager for sine medlemmer.

Så hvis du har lyst til å gjøre en forskjell i studiemiljøet, få masse administrativ erfaring samt befinne deg i smørøyet på GM, bli med i Fagutvalget for filosofi!

Vi Fagutvalget håper at så mange som mulig deltar. Husk: Det er her du har innflytelse!

Publisert 22. sep. 2016 15:44 - Sist endret 22. sep. 2016 15:46