Halloween-fest for hele IFIKK!

Fagutvalgene på IFIKK inviterer til Halloweenfest for hele instituttet og i velkjente lokaler på Ophelia bar i Holbergs gate kan vi by på skummelt mye moro ut i oktobernatten! Det oppfordres til utkledning og for beste kostyme kan vi lokke med en enda bedre premie enn ved siste fest! Festen starter 21:00 – vel møtt!

Alle  komme og feire Halloween med oss når fagutvalgene på IFIKK inviterer til Halloween-fest på Ophelia bar for hele instituttet. Vi anbefaler utkledning, selv om dette ikke er påkrevd, for vi kan friste med en enda bedre premie enn ved siste fest til den som har best kostyme! (Premien var da gavekort på fire billetter til en valgfri forestilling på Nationaltheatret.) Sokratisk aften kan anbefales som vors for festen, men alle må uansett ta turen! Kom, kom, kom! Link til arrangementet her.

Publisert 30. okt. 2013 15:22 - Sist endret 27. okt. 2017 13:14