Stemningsfull mastermarkering

Onsdag 15. juni feiret Institutt for filosofi, idé- og kunsthistorie og klassiske språk sine masterkandidater for studieåret 2015/2016.

Masterkandidat i filosofi,

Runar Bjørkvik Mæland

engasjerte med sin tale.

Foto: Erlend Bronken

Musiker Vegar Sandholt satte tonen med sitt klokkespill for det som skulle bli en svært vellykket markering.

De som ble markert var masterkandidater som fullførte høsten 2015, i tillegg til kandidater som fullfører en mastergrad ved IFIKK våren 2016.

Instituttleder Mathilde Skoie ønsket velkommen og gratulerte kandidatene på vegne av instituttet, før faglederne fikk anledning til å presentere dagens høydepunkt; masterkandidatene.

Kandidatene og masteroppgavene ble hyllet fagvis med blomster og applaus. Runar Bjørkvik Mæland holdt kandidatenes tale. Markeringen ble avsluttet med forfriskninger, fingermat og festivitas.

IFIKK ønsker masterkandidatene til lykke!

Av Linn Anette Thorsen
Publisert 1. juli 2016 08:09 - Sist endret 1. juli 2016 08:16