Utlysning av stillinger som undervisningsassistenter på EXPHIL03 våren 20

IFIKK lyser ut stillinger som undervisningsassistent på EXPHIL03 – Examen philosophicum våren 20. Tilbudet er rettet mot masterstudenter i filosofi og EKUL-studenter med spesialisering i idéhistorie, og tilsettingen gjelder for ett semester.

EXPHIL03 er et obligatorisk emne for alle bachelorstudenter ved UiO, og er delt inn i områdene filosofi- og vitenskapshistorie og etikk. Arbeidet som undervisningsassistent vil bestå i å assistere lærerne med å gi tilbakemeldinger på obligatoriske oppgaver studentene på emnet leverer. Til dette arbeidet benyttes Canvas, så en viss grad av kjennskap til Canvas er en fordel. Tidsrommet arbeidet primært vil finne sted er 16. mars til 30. mars eller 23. mars til 6. april. I denne perioden vil arbeidet være intenst, og vi forventer minimum 70 arbeidstimer per assistent fordelt over 2 uker. Opplæring vil bli gitt. Lønnsplassering i lønnstrinn 44 (209,30 kroner per time).

I søknaden er det fint om du gir en kort beskrivelse av hvem du er, motivasjonen din for å søke samt eventuell relevant erfaring. Vi ser etter studenter med gode analytiske evner og godt skriftspråk. Legg gjerne ved en kort skriveprøve, for eksempel de første 3-5 sidene av en oppgave eller annen akademisk tekst du har skrevet. Legg også ved en karakterutskrift. Ved vurdering av søknadene, vil det også bli lagt vekt på:

• karakterer
  • relevant erfaring fra forskjellige typer skriftarbeid

Søknad sendes til Caroline Hansen (c.c.hansen@ifikk.uio.no) omgående og senest innen mandag 16.12.. Du vil motta svar på søknaden din i løpet av første halvdel av januar. Svaret blir sendt til din studente-post.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Gunnar Mangset (gunnar.mangset@ifikk.uio.no).

Publisert 29. nov. 2019 16:06 - Sist endret 29. nov. 2019 16:06