Tidligere

Tid og sted: 27. okt. 2017 14:1515:45, Storsalen, Chateau Neuf

Det er en stor glede for oss å kunngjøre at den alle første årlige Exphil-forelesningen vil bli holdt av Peter Singer.

Alle som har billett til forelesningen må møte opp senest kl 13:30 i foajeen på Chateau Neuf.

Studenter og UiO-Ansatte vil slippes inn først, deretter innehavere av ordinære billetter. Fra og med 14:00 vil vi slippe inn folk uten billett om det er kapasitet til dette.

Alle med studentbillett må kunne fremvise gyldig studentbevis ved innslipp, om ikke vil du bli henvist til innslipp sammen med innehavere av ordinære billetter.

Illustrasjonstegning av kvinne som har fullført utdanning
Tid og sted: 16. juni 2017 16:0018:00, Arne Næss auditorium, Georg Morgenstiernes hus

IFIKK inviterer alle som har fullført eller fullfører et masterprogram hos oss i studieåret 2016-2017 til mastermarkering. Kandidatenes veiledere vil bli invitert, og det er mulig å ha med seg inntil fire venner/familiemedlemmer.

Frist for påmelding er 5. juni. Påmelding via nettskjema.

Pent antrekk.