Kommende

Henter forslag fra Google
Tid og sted: 7. okt. 2019 14:3016:00, Auditorium 1, Georg Sverdrups hus

We live in a world where injustice is rampant. The injustice takes many forms, and is upheld in a variety of ways. In recent decades, theorists have recognized that power to sustain injustice is not just an instrument of control that some individuals have and others lack, but is part of the social field for all social agents.

Tidligere

Henter forslag fra Google
Tid: 3. sep. 20195. sep. 2019

Å studere ved et universitet i et annet land er kult og nyttig, du får stipend for å gjøre det, og du gjør det som del av graden ved UiO.

Søknadsfrist for å reise våren 2020 er 15. september. IFIKK holder fagvise informasjonsmøter for bachelor- og masterstudenter i forkant av søknadsfristen.

Illustrasjonsbilde av vinglass
Tid og sted: 17. juni 2019 15:1518:00, Arne Næss auditorium, Georg Morgenstiernes hus

Institutt for filosofi, idé- og kunsthistorie og klassiske språk inviterer alle som har fullført eller fullfører et masterprogram hos oss i studieåret 2018-2019 til mastermarkering. Kandidatenes veiledere vil bli invitert, og det er mulig å ha med seg inntil to venner/familiemedlemmer.

Frist for påmelding er 2. juni. Påmelding via nettskjema.

Pent antrekk.