Tidligere

kvinne, hår, rød genser
Tid og sted: 13. des. 2019 09:15, Sophus Bugges hus, Auditorium 2

Master Charlotte Lysa ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Yallā Banāt! Women, Football and Social Change in Saudi Arabia and Qatar.

Ansikt, lue, briller, orange
Tid og sted: 13. des. 2019 09:15, Georg Morgenstiernes hus, Arne Næss Auditorium

Master Phra Weerachai Lueritthikul ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling for graden dr. philos.: Exclusion as Penalty: Edition of the Gilgit Versions of the Karmavastu, Pudgalavastu and Pārivāsikavastu of the Mūlasarvāstivāda.

kvinne, hår, ansikt
Tid og sted: 29. nov. 2019 13:15, Arne Næss auditorium, Georg Morgenstiernes hus

Master Sonam Wangmo ved Institutt for kulturstudier og orientalske spark vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: A Tibetan Village on the Sino-Tibetan Borderland: A Study of Social Organization, Narrative and Local Identity in Lhagang.

Portrettbilde av Bergsveinn Þórssons.
Tid og sted: 22. nov. 2019 10:15, Gamle Festsal, Domus Academica

Master Bergsveinn Þórsson ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Assembling the Anthropocene.

Bildet kan inneholde: hår, ansikt, øyenbryn, frisyre, hake.
Tid og sted: 30. aug. 2019 10:15, Arne Næss auditorium, Georg Morgenstiernes hus

Master Mathilde Becker Aarseth ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.:  Governing the Caliphate. The Islamic State’s interaction with civilians in Mosul (2014-2017) .

Portrett med briller, skjegg og skjerf
Tid og sted: 23. aug. 2019 09:15, Arne Næss auditorium, Georg Morgenstiernes hus

Master Hans Henrik Moe ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Breathing in the Anthropocene: China’s environmental crisis and the eschatological unconscious.

Bildet kan inneholde: Blå, Klær, Purple, Nakke, Hodeplagg.
Tid og sted: 14. juni 2019 09:15, Arne Næss auditorium, Georg Morgenstiernes hus

Master Laila Makboul ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Pious Power: Epistemology, Discourses and Practices of Female Intellectual Preachers in Saudi Arabia.

Tid og sted: 15. feb. 2019 10:15, Gamle Festsal, Domus Academica

Master Ina Marie Lunde Ilkama ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: The Play of the Feminine. Navarātri in contemporary Kanchipuram.

Tid og sted: 15. feb. 2019 09:15, Arne Næss auditorium, Georg Morgenstiernes hus

Cand. philol. Knut Fageraas ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Verdensarv på Vega – mellom internasjonale konvensjoner, nasjonal politikk og lokale praksiser i et nordnorsk øysamfunn.

Tid og sted: 25. jan. 2019 13:15, Arne Næss auditorium, Georg Morgenstiernes hus

Master Chaksham Tsering (Jixiancairang) ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Tibetan Pre-Death Ritual (gson chos): A Practice of Merit Accumulation in a Tibetan Community in Reb gong, A mdo.

Tid og sted: 25. jan. 2019 10:15, Auditorium 3, Helga Enghs hus

Master Joanna Iranowska vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Multiplying Munch: New Digital Practices at the Munch Museum.

Tid og sted: 11. jan. 2019 09:15, Arne Næss Auditorium, Georg Morgenstiernes hus

Master Janne Werner Olsrud ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Om «Et av de viktigste arbeider ved et museum». En studie av dokumentasjonspraksisenes gjøren av museumsgjenstander.