Kommende

Doktorgradskandidat Bianca Patria
Tid og sted: 21. mai 2021 13:15, Zoom

Master Bianca Patria ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier vil forsvare sin avhandling Kenning Variation and Lexical Selection in Early Skaldic Verse for graden philosophiae doctor (ph.d.).

Tidligere

Doktorgradskandidat Ida Seljeseth
Tid og sted: 23. apr. 2021 13:15, Zoom

Master Ida Seljeseth ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier vil forsvare sin avhandling Klart språk og retorisk medborgerskap for graden philosophiae doctor (ph.d).

Doktorgradskandidat Jessica Pedersen Belisle Hansen
Tid og sted: 16. apr. 2021 13:15, Zoom

Master Jessica Pedersen Belisle Hansen ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier vil forsvare sin avhandling Video-mediated interpreting. The interactional accomplishment of interpreting in video-mediated environments for graden philosophiae doctor (ph.d).

Bildet kan inneholde: briller, moro, erme, fotografi, hvit.
Tid og sted: 22. jan. 2021 13:15, Zoom

Master Cecilie Takle ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier vil forsvare sin avhandling Honor Codes in Siri Pettersen’s The Raven Rings for graden philosophiae doctor (ph.d.).