English version of this page

Kandidatmarkering for masterstudenter ved ILN våren 2019

Hjertelig velkommen til kandidatmarkeringen for masterstudenter ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier våren 2019, arrangert av Studentutvalget!

Kandidatmarkeringen er feiringen for masterstudentene ved ILN som leverer oppgavene sine våren 2019 eller leverte høsten 2018. Til feiringen inviteres også veiledere og andre ansatte ved instituttet, samt kandidatenes familie og venner.

Markeringen blir i år på L'ardoise i Thereses gate 20 b, torsdag 13. juni fra 18.30.

I løpet av kvelden blir det velkomstdrink og treretters middag, samt taler og roseutdeling til kandidatene.

• Egenandel: 150,-
  • Veiledere og andre ansatte ved ILN betaler ikke, men må melde seg på

Hvis du har noen spørsmål, kan du kontakte Studentutvalget på studentutvalg@iln.uio.no.

NB! Arrangementet er nå fullt, og påmeldingen er stengt. Vennligst ikke betal dersom du ikke allerede har meldt deg på.

Betaling: Epay

Emneord: kandidatmarkering