Saker til behandling i åpent møte

Ordinære saker

V-SAK 1: Godkjenning av innkalling og dagsorden

Vedtak:

  • Instituttstyret godkjenner innkalling og dagsorden.
     

V-SAK 2: Godkjenning av protokoll fra forrige møte

Vedtak:

  1. Instituttstyret godkjenner protokollen fra instituttstyremøte 14.09.20.

Orienteringssaker

O-SAK 1: Nytt fra forskningen ved ILN

Muntlig orientering

O-SAK 2: Nytt fra undervisningen ved ILN

Muntlig orientering

O-SAK 3: Nytt fra studentene ved ILN

Muntlig orientering

Ordinære saker

V-SAK 3: Regnskap 2. tertial 2020 og prognose 2020-2024 for Institutt for lingvistiske og nordiske studier

Vedlegg:

Vedtak:

  • Instituttstyret godkjenner regnskap med tilhørende regnskapsprognose 2020-2024. 

 

V-SAK 4: Kunngjøring av stilling som doktorgradsstipendiat i fonologi (3 år) ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier

Vedlegg:

Vedtak:

  • Instituttstyret vedtar forslaget til utlysningstekst med de endringene som kom frem i møtet og oversender det til fakultetets tilsettingsutvalg for vedtak om kunngjøring.

 

V-SAK 5: Kunngjøring av stilling som doktorgradsstipendiat i nordisk litteratur ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier

Vedlegg:

Vedtak:

  • Instituttstyret vedtar forslag til utlysningstekst og oversender det til fakultetets tilsettingsutvalg for vedtak om kunngjøring.

 

V-SAK 6: Kunngjøring av stilling som doktorgradsstipendiat innenfor nordisk språkvitenskap og/eller norsk som andrespråk ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier

Vedlegg:

Vedtak:

  • Instituttstyret vedtar forslag til utlysningstekst med de endringene som kom frem i møtet og oversender det til fakultetets tilsettingsutvalg for vedtak om kunngjøring.

 

V-SAK 7: Kunngjøring av stilling som doktorgradsstipendiat innenfor norrøn og keltisk filologi ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier

Vedlegg:

Vedtak:

  • Instituttstyret vedtar forslag til utlysningstekst med de endringene som fremkom på møtet og oversender den til fakultetets tilsettingsutvalg for vedtak om kunngjøring.

 

V-SAK 8: Kunngjøring av stilling som doktorgradsstipendiat innenfor retorikk og språklig kommunikasjon ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier

Vedlegg:

Vedtak:

  • Instituttstyret vedtar forslag til utlysningstekst med de endringene som kom frem i møtet og oversender det til fakultetets tilsettingsutvalg for vedtak om kunngjøring. Instituttstyret vedtar at stillingen kun lyses ut på nynorsk og engelsk.

 

Saker til behandling i lukket møte

Ordinære saker

V-SAK 9: Ansettelse doktorgradsstipendiat (3 år)  (SKO 1017) på det NFR-finansierte prosjektet "Universal Natural Language Understanding" ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier (UNNTATT OFFENTLIGHET IHT. §25)

 

Vedtak:

  • Instituttstyret vedtar innstillingen og tilsetter Saeedeh Salimifar i stilling som ph.d.-stipendiat på prosjektet “Universal Natural Language Understanding” ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier. Dersom Salimifar takker nei til stillingen går tilbudet til innstilte nr. 2. Dersom innstilte nr. 2 takker nei, går tilbudet videre til innstilte nr. 3.

 

V-SAK 10: Innstilling til stilling som postdoktor (3 år)  (SKO 1352) på det NFR-finansierte prosjektet "Universal Natural Language Understanding" ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier (UNNTATT OFFENTLIGHET IHT. §25)

 

V-SAK 11: Innstilling til stilling som doktorgradsstipendiat (3 år)  (SKO 1017) i nordisk språkvitenskap og/eller norsk som andrespråk (UNNTATT OFFENTLIGHET IHT. §25)

 

Saker til behandling i åpent møte

Diskusjonssaker

D-SAK-1: Eventuelt

  • Det var ingen saker under 'Eventuelt'