Ragnhild Schea

Presentasjon

Hvem er du?

Seniorkonsulent på Sentret for Ibsen-studier siden 2017 I lys av Sentret for Ibsen-studiers tverrfaglige aktivitet har jeg vært i kontakt med forskere, studenter og kunstnere på tvers av fag, språk og land – har en åpen og fleksibel personlighet, med nysgjerrighet for og forståelse av andre kulturer.

Lang administrativ erfaring, men lenger som lærer.  Har innsikt i betydningen av både undervisning og forskning med 10 års erfaring som seniorkonsulent/engelsklærer for Ma og PhD studenter på Tibet Universitet. Blandingen av programkoordinering og undervisningserfaring gir veldig god forståelse av behovene for både administrative og  vitenskapelige ansatte.

Har hatt ansvar for å organisere lokale og internasjonale arrangement i regi av Sentret for Ibsen-studier som krever håndtering på både detaljert og oversiktlig nivå.

Hva mener du er viktig å fokusere på i den kommende styreperioden?

Ta vare på, fremheve, dyrke forståelse for de unike kvalitetene/trekkene av hver ansatt, enhet, senter osv. i de administrative prosessene.

Fokusere på at ILN er et felleskap hvor alle kan være i dialog med hverandre – menneskelig og faglig.

Fremme god kommunikasjon mellom administrative og vitenskapelige ansatte og dyrke gjensidig forståelse for oppgavene hver gruppe har og prosessene hver gruppe er del av.

Ansattside

Publisert 27. nov. 2020 09:42 - Sist endret 27. nov. 2020 09:42