Joachim Tallaksen

Presentasjon

Hvem er du?

Jeg heter Joachim og er bachelorstudent i Klart Språk, med en tidligere bachelor i Lingvistikk. Gjennom 2018 var jeg styremedlem og Økonomiansvarlig for Lingvistisk Studentforening. Jeg har i 2018 ledet semesterstartuken for lingvistikk. Per nå jobber jeg som skolebesøker for HF, der jeg presenter faglige smakebiter innen lingvistikk, klart språk og gir innblikk i livet som student generelt.

 

Hva mener du er viktig å fokusere på i den kommende styreperioden?

Det har aldri før vært vanskeligere å være ny student på universiteter. Både faglig og sosialt så er det mange som glipper. Å styrke tilstedeværelsen til studentforeninger, gi dem ressurser og synlighet til å fange opp studenter som glipper imellom og føler seg alene kan være et botemiddel. Likeså ønsker jeg å fremme nye, gode ordninger, slik som lærerassistentene på ILN har vært.

 

Jeg har fått oppleve ILN gjennom to forskjellige programmer. Som ny student og gammel, og i veletablerte studier samt helt nyopprettede. Det tror jeg har gitt innblikk i hva som fungerer og ikke fungerer. Alt det er erfaringer jeg ønsker å ta med meg som din studentrepresentant.

 

E-post

Publisert 27. nov. 2020 09:43 - Sist endret 28. nov. 2020 09:48