Musikkforelesning om engelsk språkhistorie

Kom og hør om britisk historie og engelsk språkhistorie. Det blir fremført sanger fra historien i løpet av forelesningen.

Gammelt ark med noter og tekst.

Utsnitt fra manuskriptet for sangen 'Sumer is icumen in' fra midten av 1200-tallet. Kilde: British Library.

Arrangementet er gratis og åpen for alle.

• Professor Kristin Bech, foreleser og sang

• Cathrine Bothner-By, sang
  • Rannveig Egenberg, sang
  • Bjørg Farup, sang
  • Pål Strøm, sang
  • Petter Vilsted, sang
  • Tore Flæte, sang
  • Nils Lid Hjort, sang
  • Eirik Welo, gitar

Smittevern

• Auditoriet tar vanligvis 300, men nå er det bare plass til 97. Det er merket hvilke plasser man kan sitte på.
  • Bordene som er foran sitteplassene vil på forhånd bli desinfisert.
  • På hver plass vil det ligge et ark hvor man fyller inn fornavn og telefonnummer, i tilfelle smittesporing skulle bli nødvendig. Disse vil oppbevares i ti dager og deretter makuleres.
  • Hvis du planlegger å komme: Følg med på denne arrangementssiden og sjekk spesielt samme dag – i tilfelle noe skjer slik at vi må avlyse på kort varsel.
  • Pass på å holde avstand og bruk gjerne munnbind hvis du må ta offentlig transport hit. Parkering er vanskelig på Blindern, men vi har mange sykkelstativ.
  • Når du kommer vil du få utdelt en billett, og med denne billetten i hånden slipper du inn i foajéen utenfor auditoriet.

Forelesningen er sponset av Institutt for litteratur, områdestudier og europeiske språk.

Publisert 20. okt. 2020 12:43 - Sist endret 20. okt. 2020 12:43