Sarkisyan på Harriman Institute

Nikolay Sarkisyan, stipendiat ved UiO, presenterte nylig sitt PhD-prosjekt om toleranse i Russland på Harriman Institute i New York.

Et bilde av Putins ansikt med sminke, med regnbueflagg i bakgrunnen, med teksten "Stop Homofobia" i pannen hans.
Foto: Denis Doyle/Getty Images

Nikolay Sarkisyan er stipendiat ved Institutt for litteratur, områdestudier og europeiske språk. I sitt PhD-prosjekt "Tolerance...Is In Our Blood": The Politics of Tolerance in Putin's Russia undersøker han Russlands statlige virkemidler for å fremme toleranse i perioden 2000-2010.

Sarkisyan er også gjesteforsker ved Harriman Institute på Columbia University i New York, som spesialiserer seg på studier av Russland og Sovjetunionen. Forrige uke delte han sine forskningsresultater under en presentasjon ved instituttet.

Les mer om Sakisyan og presentasjonen på Harriman Institute New York.

Publisert 21. nov. 2019 22:24 - Sist endret 19. jan. 2020 14:26