English version of this page

Filmvisning: Toni Erdmann (Tyskland, 2016)

Vi ønsker alle interesserte velkommen til åttende filmvisning i serien Postsosialistiske filmvisninger ved Institutt for litteratur, områdestudier og språk (ILOS) denne høsten.

Filmplakat fra filmen Toni Erdmann (Tyskland, 2016)
Foto: IMDb

Om filmen

Toni Erdmann (av Maren Ade) møter vi en far som forsøker å gjenforenes med sin hardtarbeidende datter som bor i Bucuresti. Den rumenske hovedstaden fremstår som en by preget av overgangen mellom ulike regimer, og mellom østlig og vestlig livsstil.

Hvor og når

Filmvisningen finner sted onsdag 11. desember fra kl. 18.00 i auditorium 3, Sophus Bugges hus. Det blir enkel servering. Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte.

Om Postsosialistiske filmvisninger

Etter 1989 sto befolkningen i postsosialistiske land overfor omfattende systemendringer som påvirket både deres private og offentlige liv. Høstens filmvisninger på ILOS handler om mennesker som levde under sosialismen, men også om de som prøver å tilpasse seg det postsosialistiske samfunnet.

Se høstens program og les mer om Postsosialistiske filmvisninger.

Arrangører

Postsosialistiske filmvisninger organiseres av Anastasia K. Røen og Mónika Dánél, med støtte fra Senter for slaviske og østeuropeiske studier, prosjektet Probing the Boundaries of the (Trans)National, samt Elisa Storchi og Randi Cathinka Neverdal fra HumSam-biblioteket.

Publisert 5. nov. 2019 21:47 - Sist endret 6. des. 2019 20:02