AVLYST! Polen og Ungarn: Det illiberale demokrati - maktens ideologi

Velkommen til paneldebatt med professor ved Central European University, Nick Sitter; historiker, tidligere ungarsk utenriksminister og Ungarns ambassadør i Norge, Geza Jeszenszky; forsker ved NUPI, Jakub M. Godzimirski; og forsker ved OsloMet, Jørn Holm-Hansen. Paneldebatten modereres av universitetslektor ved Universitetet i Oslo, Eva Sarfi.

Den polske og ungarske statsministeren tar hverandre i hånden

Den polske statsministeren Mateusz Morawiecki og den ungarske statsministeren Viktor Orbán.

Foto: Attila Kisbenedek/AFP/Getty Images

Mer informasjon om arrangementet kommer.

Hvor og når

Paneldebatten vil finne sted tirsdag den 21. april kl. 17.15, Scene HumSam, Georg Sverdrups hus (inngang via biblioteket i 1. etasje). Det vil bli servert kaffe og te. Arrangementet krever påmelding, men er åpent for alle interesserte. NB! Paneldebatten vil foregå på engelsk.

Påmelding til arrangement

Om paneldeltakerne

Mer informasjon om paneldeltakerne kommer.

Publisert 9. mars 2020 21:09 - Sist endret 11. juni 2020 13:36